4E en 4F naar Putignano


Klik hier voor een diashow (7 foto’s)

Zaterdag vertrokken de leerlingen van 4E en 4F naar Putignano. We vertrokken goed op tijd met de bus naar Charleroi want ook daar gelden verstrengde veiligheidsmaatregelen: para’s die op de bus de identiteitskaarten controleren, terug controle van de identiteitskaarten en boarding passes voordat we de luchthaven binnen konden. En dan ….. hadden we pech ? Onze vlucht had twee uren vertraging. Uiteindelijk gingen we pas tegen 20 uur de lucht in en landen we om 22u30 uur in Bari. Daarna was het nog uurtje met de bus naar Putignano zodat we nog net voor middernacht onze gastfamilies ontmoeten. Het was een hartelijk weerzien! Zondag en maandag hebben we vrij en brengen we door met onze gastfamilies. Maandag vieren ze hier het einde van WWII en het einde van fascisme in Italië.
Dinsdag zien we elkaar weer!

Ciao!

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *