di-A-ctief 2016


Klik hier voor een diashow (146 foto’s)

De weermannen en -vrouwen zaten er gisteren een beetje naast: het voorspelde zonnige weer in de namiddag hebben we niet gezien, maar wel de aprilse grillen. Toch belette dat vele mensen niet om een bezoekje te brengen aan het Damiaaninstituut. Wie zin had voor actie en avontuur kon op zoek gaan naar de vermiste James door inspecteur Vermeylen een handje toe te steken in het spel ‘Mysterie in DIA’. Dat DIA slim is in wetenschap, sterk in technologie en bedrijvig in economie konden de bezoekers met eigen ogen vaststellen.Uiteraard was er overal aandacht voor Science, Technology, Engineering en Maths (STEM).
Wilde je alle stands bezoeken dan was je zeker een paar uurtjes leerrijk zoet. Wie het heeft gemist: volgend jaar zeker di-A-ctief bezoeken!

 

This entry was posted in Events and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *