Naar Amerika: Farewell


Klik hier voor een diashow (9 foto’s)

Woensdag brachten we onze laatste avond samen door. Hoe snel kunnen twee weken voorbij gaan? In the blink of an eye zoals iedereen zei. Na ons laatste buffet werd er tijd gemaakt voor enkele speeches. Joey, de Amerikaanse coördinator bedankte ons voor een fijne uitwisseling. Kiefer en Emiel bedankten de Amerikaanse gezinnen voor hun gastvrijheid en de Amerikaanse begeleiders van de uitstappen. Tenslotte bedankte Hilde nogmaals alle betrokken partijen. Zoals iedereen vermelde waren dit niet alleen twee fantastische weken maar is het levensveranderende belevenis. De taarten werden speciaal gedecoreerd voor Hilde en Johan die 20 jaar lang deze reis begeleid hebben. Heel heel hartelijk bedankt voor jullie jarenlange inzet!!!

Ondertussen zijn we thuis. Vrijdag om 17 uur kwam de bus aan bij DIA en stond het thuisfront klaar om naar al onze verhalen te luisteren. Maar brrrrr wat is het hier koud!

Ook een dank je wel voor Herman Wijnants om alles op de blog te publiceren!

Nu onze jetlag overwinnen en dan stilletjes aan beginnen uitkijken naar het bezoek van onze Amerikaantjes in juni!

KVG

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *