Naar Amerika: skiën!

Sacramento is slechts 2 uur verwijderd van de oceaan, 2 uur van San Francisco en 2 uur van de bergen. We gaan dus een dagje skiën. We hebben geluk, vorig jaar was het zo warm dat er geen sneeuw lag, dit jaar ligt er een dikke laag. Bovenop de berg sneeuwt het zelfs. Voor heel wat leerlingen is het de eerste keer skiën of snowboarden.
Donderdag plannen we een rustig dagje in. We spreken af in Land Park, een groot park met grote grasvelden. We spelen volleybal, frisbee, gezelschapsspelletjes of we liggen gewoon wat in het gras te genieten van het zonnetje.
Vrijdag gaan de leerlingen een dagje naar school en zaterdag en zondag zijn vrij.
Groetjes!
KVG


Klik hier voor een diashow (26 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *