Naar Amerika: Sacramento Kings


Klik hier voor een diashow (22 foto’s)

Happy Easter everyone!
Vandaag is het Pasen en de kindjes hier zoeken geen chocolade eitjes (smeltgevaar) maar plastieke eieren met cadeautjes in. In de namiddag speelt het NBA basketbal team van Sacramento, de Kings, tegen de Dallas Mavericks. Dit is een optionele activiteit dus niet alle Belgjes zijn hier. Het spektakel begint met het Amerikaanse volkslied (iedereen staat recht) en tijdens de pauzes en halftime worden we geëntertaind door de cheerleaders en de mascotte, Slamson. De Kings hebben de wedstrijd gewonnen! En na de match mochten we met z’n allen het veld op voor een groepsfoto.
Morgen vertrekken we op tweedaagse naar San Francisco. We verblijven in een jeugdherberg met slechte wifi dus het kan zijn dat het verslag pas later volgt.

Groetjes van KVG!

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *