Oud-leerkrachten in de greep van kunst


Klik hier voor een diashow (13 foto’s)

Het is een traditie dat ook de oud-personeelsleden van de school een bezoek brengen aan de kunsttentoonstelling. Woensdagnamiddag hadden zij ogen te kort om de werken van hun collega’s – al dan niet in actieve dienst- te bekijken.

Frans Helsen, Theo De Bruyn, Carine Wyns, Gerda Van der Veken, Björn Torfs, Rose-Marie Pelgrims, Mieke Meert en Ivo Van Rensbergen blijken niet alleen goede leerkrachten te zijn (geweest) maar hebben duidelijk ook artistieke talenten!

Over dat alles werd gezellig nagepraat bij een lekker stuk taart en koffie in het restaurant deeltijds dat eveneens getooid is met knappe kunstwerkjes.

This entry was posted in Cultuur, Events, kunst and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *