Leerlingen in de greep van kunst


Klik hier voor een diashow (39 foto’s)

Tijdens deze week van Kunstgreep bezoeken alle leerlingen de tentoonstelling. Sommige leerkrachten geven de opdracht een kunstwerk na te tekenen, anderen laten er een verhaal over vertellen, nog anderen geven de vragenlijst met vragen die de kunstenaars zelf hebben opgesteld.

Op deze editie namen heel wat leerlingen deel. Hun creaties kunnen op heel wat bewondering van de vele bezoekers rekenen. Op de foto’s zie je alle artistieke leerlingen bij hun werken. Esther Alaerts schrijft al jaren mooie gedichten. Liene Cornelis,  Kiara Renard en Elise Vandegaer hebben tekentalent. Jolan Van Loock, de jongste deelnemer, maakte een opmerkelijke assemblage rond de vluchtelingenproblematiek. Maar ook de klassikale werken verdienen een pluim. Een extra vermelding krijgen de klassen basismechanica: hun “hart voor techniek”, gemaakt met aan elkaar gelaste fietsonderdelen, “zet leerlingen in beweging”.  DIABLOG wenst iedereen een dikke proficiat!

Je kan hun werken nog komen bewonderen tot zondagavond 17 uur in de oude kloostergangen.

This entry was posted in Events, kunst and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *