Leerlingen economie en handel op de VLAJO verkoopdag in Wijnegem


Klik hier voor een diashow (9 foto’s)

Op zaterdag 27 februari stonden de leerlingen van Handel (6K) en Economie (6D) met een eigen stand van hun minionderneming, Infinity Glass, op de VLAJO verkoopdag in het Shopping Center van Wijnegem.
Om 8 u 30 werden de eerste 4 leerlingen voor de eerste shift verwacht aan loskade 1. Via loskade 1 brachten we onze producten naar de stand in het Shopping Center. Er waren al een aantal andere miniondernemingen hun stand aan het opbouwen. Onze stand was snel opgebouwd en om 10 uur wanneer de winkels openden mochten we meteen beginnen verkopen.
Om 13 uur begon de tweede shift waardoor de leerlingen van de eerste shift vrij waren om in het Shopping Center rond te gaan en de andere standen te bekijken.
Een heel nieuw assortiment aan potjes werd voorgesteld voor jong en oud. Informatie werd rondgegeven aan de klanten en positieve feedback werd ontvangen. Onze stand showde creativiteit en veel mensen vonden ons idee interessant en zeer mooi gemaakt.
Alles eindigde om 18 uur. De standen werden afgebroken en de leerlingen vertrokken stilaan weer naar huis. Wij hebben veel bijgeleerd tijdens deze verkoopdag en veel inspiratie opgedaan. Al bij al was het een dagje om nooit te vergeten.

Jody P.

This entry was posted in Binnenland, Economie, Events, Excursie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *