5N en 6N op bedrijfsbezoek bij CETECH in Molenstede


Klik hier voor een diashow (5 foto’s)

Op dinsdag 1 maart gingen de leerlingen van 5 en 6 Mechanische Vormgevingstechnieken op bedrijfsbezoek bij CETECH in Molenstede.

CETECH is een onderdeel van de firma Exmore. CETECH en Exmore ontwikkelen, produceren en assembleren machines voor allerlei doeleinden: medische toepassingen, elektrische toepassingen, …

Een groot deel van de benodigde machineonderdelen worden in CETECH ontworpen en vervaardigd. Dit is precies wat de leerlingen van Mechanische Vormgevingstechnieken tijdens hun opleiding leren.

Na een algemene voorstelling van het bedrijf, kregen we een rondleiding in het magazijn, in de assemblage afdeling, in de programmeerkamer en tenslotte in de productieafdeling.

De leerlingen kregen een goed beeld van welke job een Mechanische Vormgevingstechnicus in een bedrijf als CETECH kan uitvoeren. Steeds jobs met een mooi startloon en veel doorgroeimogelijkheden.

Het bedrijf is al meerdere maanden op zoek naar een Mechanische Vormgevingstechnieker met kennis van CNC, maar heeft tot op heden nog niemand gevonden. De vraag naar Mechanische Vormgevingstechniekers is groot, maar het aanbod is klein. Onze leerlingen zullen geen problemen hebben om een goede job te vinden!

This entry was posted in Binnenland, Events, Technologie and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *