Ontbijt voor Sawallah

Klik om te vergroten.

Al sinds 2008 trekken onze leerlingen van houtbewerking jaarlijks voor 2 weken richting Gambia om daar te gaan werken aan de uitbouw van ‘Sawallah nursery school’. Dit is voor hen een prachtige levenservaring.

Om dit project te ondersteunen organiseren we ook dit jaar een ontbijtbuffet in samenwerking in samenwerking met Sawallah. Dit ontbijtbuffet zal doorgaan op zondag 13/03/2016 tussen 8 uur en 13 uur in zaal ‘De Hemmekes’ te Zichem.

Inschrijven is nog steeds mogelijk door te mailen naar benny.salaets4@hotmail.com of door bijgevoegde antwoordstrook ingevuld af te geven aan Bob Demarsin of Benny Salaets. Betalen kan altijd ter plaatse. Meer info kan je terugvinden in de afbeeldingen.

Hopelijk mogen we jullie talrijk verwelkomen.

BD

Klik om te vergroten!

 

This entry was posted in Events, Gambia and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *