In de krant

Voor de les Nederlands schreven alle leerlingen van 4G (Elektro-Mechanica) een lezersbrief naar de krant over een onderwerp naar keuze. Briek VM koos de recente aanrandingen van vrouwen in Keulen en mailde zijn tekst naar Het Laatste Nieuws. Met succes! Zijn lezersbrief werd op vrijdag 8 januari in die krant gepubliceerd. Dat is een hele prestatie. Ook andere klassen stuurden hun teksten in, maar alleen die van Briek werd gepubliceerd. Omdat het de allereerste keer was dat een lezersbrief van een leerling de krant haalde, kreeg Briek van de trotse leerkracht een filmticket en snoepjes cadeau!

This entry was posted in Cultuur, Events, Nederlands and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *