Mini-onderneming: collectieve aandeelhoudersvergadering Vlajo


Klik hier voor een diashow (8 foto’s).

Op maandag 23 november nam de mini-onderneming van 6D/6K deel aan de collectieve aandeelhoudersvergadering te Bierbeek. Hier konden we wat meer vertellen over onze mini en toekomstplannen voor een groot publiek. Er waren ook vele andere mini-ondernemingen uit Vlaanderen aanwezig die op hun beurt hun concept naar voor brachten.
Na de vergadering was er nog een klein verkoopmoment voorzien waarbij de massa onze producten kon aanschouwen en aankopen. We kregen ook enkele drankjes aangeboden. Het was een zeer aangename en interessante ervaring.
Wout Ballet 6D

Klik hier en bezoek de Infinitywebsite.

Klik hier en bezoek de Facebookpagina van Infinity.

This entry was posted in Binnenland, Economie, Events, Excursie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *