Bericht uit Alcamo – woensdag

Woensdag 28 oktober
We starten de dag met een stevige wandeling naar het theater vlak bij Alcamo (Calatafimi). We zetten de wandeling verder naar een prachtige Griekse tempel. Vervolgens namen we met z’n allen de bus naar een zoutwinnerij waar we een leerrijke rondleiding kregen. De dag zetten we verder naar Trapani, waar we wat vrije tijd kregen. Dan zijn we verder gereden naar een dorpje op een berg waar we een geweldig uitzicht hadden. Zo eindigde we de dag met een vermoeiende busrit!

Door: Hannah G., Lien H., Mirthe I. en Yana C.


Klik hier voor een diashow (17 foto’s)

This entry was posted in Bezoekers, Buitenland, Cultuur, Engels, Events, Excursie, Geschiedenis, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *