Enkele berichten uit Alcamo!

Op maandag kregen onze eerste Italiaanse les. Om elkaar beter te leren kennen, werden er wat teambuildingspelletjes gespeeld. We leerden er al heel wat nuttige woorden want Italiaans is toch een taaltje apart. Maar zolang we konden zeggen dat we honger of dorst hadden, zat alles snor.
Na de middag bezochten we het historisch centrum van Alcamo.
Op dinsdag trokken we onze wandelschoenen aan en bezochten we het nationaal park van Zingaro. Hoewel ze ons hadden aangeraden een jas mee te nemen, hebben we serieus gezweet tijdens de klim. Onderweg kwamen we kleine musea tegen waar we info vonden over het reliëf, de lokale fauna en flora en gesteenten. We werden getrakteerd op adembenemende landschappen. Uiteindelijk zijn we beland in een hemelsblauwe lagune met fris water en kreeg iedereen de kans om een duik te nemen. Om de dag af te sluiten maakten we een wandeling ( met een ijsje) in
San Vito.

KDS


Klik hier voor een diashow (4 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *