Farewell

Een farewell op een maandagavond? Een beetje vreemd misschien maar even gezellig als anders. We komen met z’n allen samen (Italianen en hun hele gastgezin) om ervaringen van de voorbije week uit te wisselen en natuurlijk te proeven van alle lekkere gerechten. Mhhh, onze Vlaamse ouders hadden weer hun best gedaan! Bedankt daarvoor! De Italianen bedankten hun gastgezinnen voor de gastvrijheid en de leuke tijd die ze samen beleefden. Tenslotte ontvingen enkele groepjes leerlingen een prijs: meest aantal selfies tijdens de zoektocht in Aarschot, meest geduldig groepje tijdens het Cluedospel in Brugge en de winnaars van de Dancebattle tijdnes de sportdag.
Save the best fot last? De dag nadien gingen we nog op uitstap naar onze hoofdstad.


Klik hier voor een diashow (32 foto’s)

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *