Bericht uit Alcamo

Deze week is klas 4C op uitwisseling naar Alcamo, Sicilië. De vlucht naar Trapani verliep vlekkeloos en de sfeer zat erin. We werden op de luchthaven opgevangen door de Italiaanse leerkrachten en reden met de bus naar Alcamo.
De bus verlaten deden onze leerlingen met een klein hartje, maar ook onze Siciliaanse vrienden waren wel wat zenuwachtig. Maar toen iedereen zijn nieuwe broer of zus voor de week gevonden had, was de onzekerheid al een beetje weg. Vandaag was het familyday. Morgen krijgen we een Italiaanse les en bezoeken we Alcamo.
KDS

Klik om te vergroten.

This entry was posted in Buitenland, Engels, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *