Brouwerij en schaatsen

We willen onze Italiaanse gasten natuurlijk laten kennismaken met de typische Belgische producten en ze activiteiten laten doen die ze in Italië niet vaak kunnen doen. Dus trokken we vandaag naar de brouwerij van Palm. De geur- en smaaksensaties kunnen we u helaas niet meegeven via deze blog maar op de foto’s is duidelijk te zien dat zowel onze Vlaamse als onze Italiaanse leerlingen een Palmke kunnen smaken! En iedereen was onder de indruk van de machtige en prachtige trekpaarden.

Na een snelle lunch in Leuven, trokken we naar de ijsbaan in Haasrode. Daar lieten onze Vlaamse jongens zich van hun galantste kant zien en de Italiaanse meisjes lieten zich maar wat graag begeleiden door onze jongens op het ijs 🙂

Een geslaagde dag!

Ciao!


Klik hier voor een diashow.

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *