NATTE, MAAR SUCCESVOLLE 27STE EDITIE VAN DE SCHOLENVELDLOOP

De 27ste editie van de Aarschotse scholenveldloop op woensdag 23 september 2015 was een succes. In totaal namen meer dan 2.650 leerlingen, zowel van het lager onderwijs als van de eerste graad van het secundair onderwijs, aan de veldloop deel.

Het was ook de natste editie, want het regende de hele voormiddag. De deelnemers aan de laatste reeksen moesten dan ook ploeteren door de modder om hun afstand af te leggen. Een echte veldloop, dus! Het weer zat niet mee, maar toch trotseerden de leerlingen regen en wind om hun beste beentje voor te zetten. Een welgemeend dankjewel aan alle deelnemers voor hun doorzettingsvermogen!”

Overzicht van de uitslagen:

Meisjes eerste jaar secundair (2003):

Liana Heroes (Sint-Jozefscollege Aarschot)
Stien De Meyer (Damiaaninstituut)
Wiebeke Delcommune (Sint-Jozefscollege Aarschot)

Jongens tweede jaar secundair (2002):

Dante Coremans (Damiaaninstituut)
Stan Lagrou (KAMSA)
Hanne Smets (Sint-Jozefscollege Aarschot)

This entry was posted in Events, Sport and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *