Typisch Belgisch

Vandaag stond een typisch Belgisch dagje op het programma. Terwijl de Amerikaantjes deskundige uitleg kregen in het Belgische Parlement maakten de onze leerlingen een wandeling door de hoofdstad. Op het middaguur kwam iedereen weer samen en mochten ze vrij rondlopen en de buurt verkennen rond de Grote Markt. In Brussel was een Europese top aan de gang wat zorgde voor de nodige verkeersstress, maar wat is meer typisch Belgisch? 🙂 Een stop aan het Atomium op de terugweg mocht niet ontbreken. Zo’n gekke constructie kennen ze zelfs in de USA niet! ’s Avonds worden de Amerikaantjes ingeschakeld als date voor het galabal, een feestelijk begin van het weekend!
Het weekend brengen de Amerikaantjes door met de gastgezinnen. Maandag staat de volgende uitstap op de agenda.
Have a nice weekend!

KVG

This entry was posted in Binnenland, Buitenland, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *