GIP-presentaties

Op dinsdag 23 juni mochten de laatstejaarsleerlingen van alle TSO-BSO-richtingen “oef” zeggen: eindelijk was er een eind gekomen aan het lange GIP-proces. Als volmaakte leerkrachten legden onze leerlingen – in pak en jurk – in een PP de werking uit van de Q-learning Crawling Bot, de Snake Arcade Game Console, de elektronische gyroscoop, de Cannodale lefty voorvork. De leden van de jury legden hen op de rooster over het rioleringsplan van een passiefwoning, de 3D-printer, het organigram van het stagebedrijf, de BTW-fiche van de mini-onderneming, de pneumatische pers. Een dag om fier te zijn op al die knappe studenten en hun GIP-mentoren!

Het jongste jurylid genoot ervan en sliep rustig verder… De toekomst van koel- en warmtechnieken is alvast verzekerd!


Klik hier voor een diashow (18 foto’s)

This entry was posted in Events, GIP and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *