Voorstelling Individuele Werken Diplomagroep CLW

Na een jaar hard werken en studeren om hun diploma te behalen, hebben de leerlingen van de diplomagroep van het deeltijds onderwijs een individueel werk gemaakt rond hun tewerkstelling. Lisa, Miguel, Silke, Lara en Jonas hebben op maandag 8 juni 2015 hun presentatie voorgesteld. Ze hebben dit prima gedaan! Ook zichzelf voorstellen in het Frans, waarvoor de leerlingen zoveel schrik hadden, en de daarbij horende vragen beantwoorden van jurylid M. Borremans zijn vlot verlopen. Op het einde van de dag waren er alleen blije, opgeluchte gezichten te zien in het CLW!

GM


Klik hier voor een diashow (18 foto’s).

This entry was posted in CLW, Events, Frans and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *