DIA en ’t SJIBke bouwen samen een insectenhotel

Op vrijdag 5 juni stonden de leerlingen van 7S (afdeling Houtbewerking) klaar om met de jongens en meisjes van ’t SJIBke in Betekom een MOS-project (Milieuopvoeding op school) van ’t SJIBke helemaal rond te krijgen. Onder een brandende zon met temperaturen die vlotjes over 30 °C  gingen konden de mannen van 7S en de vele helpende SJIBkes aan het eind van dag pronken met een schitterend insectenhotel! Heel knap gedaan en een samenwerking die voor herhaling vatbaar moet zijn. Ook de pers bracht verslag uit over dit mooie project.


Klik hier voor een diashow (17 foto’s)

This entry was posted in Events, Gezondheid, Merkwaardig and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *