Aandeelhouders

Op donderdag 28 mei 2015 hielden de leden van GIFEO hun laatste aandeelhouders-vergadering.

We waren al een aantal weken bezig met de voorbereiding van deze vergadering. Op de dag zelf moesten de leerlingen van 6K om 18.00 u. allemaal aanwezig zijn voor de algemene repetitie.

Om 19.30u begon de CEO van onze minionderneming de presentatie. Daarna volgde een uiteenzetting van elke afdeling om uit te leggen aan de mensen wat de inbreng van ieder van ons was. Zo konden we een zo goed mogelijk beeld geven van wat wij als team de afgelopen maanden hebben verwezenlijkt. Als we de cijfers van het volle-dige jaar bekijken, hebben we voor € 2 391,70 goederen verkocht, er is voor
€ 1 977,93 aangekocht en de personeelskosten bedragen € 67,47. Hieruit kunnen we afleiden dat GIFEO een winst heeft gemaakt van € 346,30.

Na de presentatie had het aanwezige publiek ook nog de mogelijkheid om een drankje te drinken, om zo deze mooie samenwerking te beëindigen want zonder onze aan-deelhouders/klanten, de leerkrachten en de directie stonden we nergens.  Daarom willen wij, de leden van GIFEO, jullie hartelijk bedanken voor deze kans!


Klik hier voor een diashow (13 foto’s)

This entry was posted in Economie, Events, Gezondheid and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *