Actiedag 2015

Het was weer even geleden (van 2013), maar vandaag was het zover: heel DIA ging uit de bol voor het goede doel. Leerlingen van het eerste tot en met het zevende jaar organiseerden activiteiten die geld voor het goede doel in het laatje moesten brengen. Er was wat voor iedereen: sportievelingen organiseerden voetbalmatchen, raad- en behendigheidspellen, een autoshow …. en natuurlijk werden de hongerigen en dorstigen gelaafd.
De electronicaboys stalen dit keer de show: die stoere binken zorgden ervoor dat de nageltjes van meisjes én jongens professioneel van een kleurtje werden voorzien! Het was geduldig je beurt afwachten aan die stand.
Tot slot werd de zonovergoten voormiddag afgesloten met een daverend concert. Volgend jaar weer!

Reeks 1


Klik hier voor een diashow (82 foto’s)

Reeks 2


Klik hier voor een diashow (40 foto’s)

This entry was posted in Events and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *