di-A-ctief 2015

Zondag 26 april 2015 was het weer zover: iedereen had de dagen vooraf keihard gewerkt aan zijn lokaal, werkhuis of stand. Een weekenddag lang bruiste de school van activiteiten en mensen. Honderden bezoekers kregen uitleg bij de studierichtingen. De workshops werden drukt bezocht. Heel wat 12-jarigen gingen naar huis met een houten lamp die ze zelf hadden gemonteerd. De eet- en verkoopstandjes “voor het goede doel” deden goede zaken en konden tegelijkertijd de sociale projecten van Gambia en Damiaanactie toelichten. De riksja van de richting auto wedijverde met de Solarwagen waaraan oud-leerlingen hebben meegewerkt. Er werd gesport en muziek gemaakt.
Vandaag is iedereen “moe maar voldaan”. Onze 124 toekomstige nieuwe leerlingen voor het eerste jaar (en de 13 jongeren die zich al inschreven in de hogere jaren) verdienen het!
Bekijk de fotoreportage en geniet na of bekijk wat je op de dag zelf niet hebt kunnen bezoeken.

Klik hier voor een diashow (224 foto’s).

Martijn en Thomas van Streetsoccer Belgium waren bij ons (en de andere scholen uit Aarschot) te gast!

This entry was posted in Aardrijkskunde, Bezoekers, Chemie, Damiaan, Economie, Engels, Events, Frans, Fysica, Gambia, Geschiedenis, Gezondheid, GIP, Houtbewerking, kunst, Modulair, Nederlands, Stages, Taal, Technologie, Uitwisseling, Wetenschap, Wiskunde and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *