In the States

Arrived

Na een lange-lange reis (vertrokken om 4u00 in Aarschot en dan via Schiphol naar San Fransisco en dan de bus op naar Sacramento:aankomst om 16u30 +9 uur tijdsverschil-reken maar uit!) zijn we zonder incidenten aangekomen in onze thuisbasis voor de komende twee weken: Sacramento! Onze gastgezinnen stonden ons enthousiast op te wachten met zelfgemaakte naambordjes! En de ontvangst was echt heel hartelijk: ook enkele begeleiders van de voorbije jaren waren er! Iedereen vertrok met zijn/haar gastfamilie naar huis. Morgenavond zien we elkaar weer op de Welcome – party!
Oh ja, we kwamen hier toe onder een stralende zon- 25 graden 🙂 🙂 🙂 🙂
Na een lange-lange reis (vertrokken om 4u00 in Aarschot en dan via Schiphol naar San Fransisco en dan de bus op naar Sacramento:aankomst om 16u30 +9 uur tijdsverschil-reken maar uit!) zijn we zonder incidenten aangekomen in onze thuisbasis voor de komende twee weken: Sacramento! Onze gastgezinnen stonden ons enthousiast op te wachten met zelfgemaakte naambordjes! En de ontvangst was echt heel hartelijk: ook enkele begeleiders van de voorbije jaren waren er! Iedereen vertrok met zijn/haar gastfamilie naar huis. Morgenavond zien we elkaar weer op de Welcome – party!
Oh ja, we kwamen hier toe onder een stralende zon- 25 graden 🙂 🙂 🙂 🙂

Donderdag 2 april Welcome Party

Vrijdag 3 april Sacramento day – NBA basketbal wedstrijd Zaterdag 4 april vrije dag Zondag 5 april vrije dag Maandag 6 april Six Flags Discovery Kingdom (geen ski-te warm!) Dinsdag 7 april sportdag Land Park Woensdag 8 april San Fransisco met overnachting Donderdag 9 april San Fransisco Vrijdag 10 april vrije dag Zaterdag 11 april vrije dag Zondag 12 april vrije dag Maandag 13 april Yosemite met overnachting Dinsdag 14 april Yosemite Woensdag 15 april Farewell Dinner
Donderdag 16 april terug naar huis 🙁   Donderdag 2 april Welcome Party
Vrijdag 3 april Sacramento day – NBA basketbal wedstrijd Zaterdag 4 april vrije dag Zondag 5 april vrije dag Maandag 6 april Six Flags Discovery Kingdom (geen ski-te warm!) Dinsdag 7 april sportdag Land Park Woensdag 8 april San Fransisco met overnachting Donderdag 9 april San Fransisco Vrijdag 10 april vrije dag Zaterdag 11 april vrije dag Zondag 12 april vrije dag Maandag 13 april Yosemite met overnachting Dinsdag 14 april Yosemite Woensdag 15 april Farewell Dinner
Donderdag 16 april terug naar huis 🙁 

KVG

Klik hier voor een diashow (7 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *