Bezoek uit Tremp – 1

Aarschot – Tremp zaterdag 14 maart

Het is weer zover. Om 15.45 uur staan we met ons allen te wachten op onze Catalaanse gast(e). Ze laten wat op zich wachten maar om 16.30 uur arriveren ze. Het is voor iedereen een blij weerzien. In het weekend waren er geen schoolse activiteiten, maar dat ze veel tijd samen hebben doorgebracht hoorden we maandagmorgen.

Aarschot – Tremp maandag 16 maart

Vandaag hebben de Catalanen een rondleiding gekregen in onze school. De verbazing was groot bij het zien van ons uitgebreid gebouwencomplex, de schrijnwerkerij, de garage, cnc, labo’s, ….
Dan zijn ze, naar jaarlijkse gewoonte, naar Delvora in Betekom gegaan. Daar mochten de leerlingen mee chocolade pralines maken. En natuurlijk proeven of het echt wel zo lekker is als wij altijd beweren. Dit keer hebben we overschot van gelijk gekregen!
In de namiddag stond sport op het programma. Het was een goed programma waarin de leerlingen ingedeeld werden in groepen en via een doorschuifsysteem kennis maakten met verschillende sporten. Het weer zat mee en de leerlingen genoten zichtbaar van het spel/sport. Via deze weg wil ik mijn collega Wies Wollants bedanken voor de uitwerking en begeleiding van deze namiddag.
HM


Klik hier voor een diashow (14 foto’s).

This entry was posted in Binnenland, Excursie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *