Bezoek uit El Pont de Suert – 6

Na een gezellige treinrit, kwamen we aan in het station van Antwerpen, ook wel gekend als het mooiste station ter wereld. De Belgen en Spanjaarden splitsten zich op in 2 groepen. De Spaanse groep kreeg een rondleiding in het Spaans door het historische centrum van Antwerpen. De Belgen werden dan weer gegidst door de Joodse Wijken en alles daarrond, wat enorm interessant was. Rond de middag kwamen we weer samen en kregen we vrije tijd om onze lunch op te eten en nadien nog te gaan shoppen. Hierna namen we de trein terug naar Aarschot.
Tegen 19 u. stond de hele groep klaar in de refter van de school voor het afscheidsdiner. Er werd veel gepraat en gelachen. De Spanjaarden en Italianen van 4C gaven nog een speech en tegen 21u trokken we met de hele bende Aarschot in.
Na een superleuke week, kwam dan toch het einde in zicht. In de vroege namiddag stonden we samen met onze ouders en uitwisselingsstudent aan de bus. Nadat er afscheid was genomen, vertrok de bus met onze nieuwe Spaanse vrienden naar de luchthaven. Het was een week om nooit te vergeten.

Rune P. (4B)


Klik hier voor een diashow (15 foto’s)

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *