Bezoek uit El Pont de Suert – 5

We vertrokken om 8u 30 met de bus naar Brussel. Na een lange busreis samen met de klas 4C kwamen we aan in Brussel en gingen meteen op stap. Onze eerste stop was aan het Atomium waar we even tijd kregen om enkele groepsfoto’s te maken en het mooie kunstwerk te bewonderen. Vervolgens stapten we terug de bus op om door te rijden naar het centrum van Brussel waar de groepen terug gesplitst werden en de klas 4C er alleen op uittrok. Mijn eigen klas 4AB ging dus alleen op avontuur door Brussel. Het was zeer informatief om onze eigen hoofdstad te kunnen bewonderen en te luisteren naar de uitleg die onze klasgenoten gaven. Nadat iedere leerling zijn uitleg gedaan had bij een gebouw of bijzondere plaats in Brussel kregen we nog eventjes vrije tijd om wat typische Brusselse producten te kunnen kopen of gewoon te genieten van een drankje op het terras van een cafeetje. Hierna vertrokken we weer naar huis met de bus. De terugreis was weer zeer leuk zoals altijd.
Kasper Govaerts, Lennert van Looveren, Noah Vanaverbeken


Klik hier voor een diashow (10 foto’s)

This entry was posted in Events and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *