Bezoek uit El Pont de Suert – 4

Na alle leuke uitstappen van de voorbije dagen werd het vandaag tijd om de grote steden te verkennen. Omstreeks acht uur verzamelden we in het station van Aarschot om de treinreis naar Oostende aan te vatten. In Oostende aangekomen gingen we eerst de Mercator (zeilschip) bezoeken. Daarna trokken we naar de zee waar we genoten van een stralende zon aan een heldere hemel. ’s Namiddags reisden we naar Brugge waar we een prachtige stadswandeling door het historisch centrum van Brugge maakten. Elke leerling van 4AB gaf uitleg aan de Spaanse uitwisselingsstudenten over de voornaamste bezienswaardigheden. Rond 18 u 30 vertrok onze trein richting Aarschot. Na een vertraging van 20 minuten arriveerden we uiteindelijk om 20 u 40 in Aarschot. Een vermoeiende maar zeer leuke dag, morgen zullen we Brussel bezoeken.

Geoffrey OD, Senne V


Klik hier voor een diashow (21 foto’s).

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *