Bezoek uit El Pont de Suert – 3

Nadat we gisteren allemaal onze school en de stad Aarschot hadden verkend was het vandaag tijd voor iets helemaal anders. Na een korte begroeting vertrokken we deze morgen met de bus naar Mechelen. We brachten een bezoek aan Technopolis. Iedereen kon allerlei proefjes en wetenschappelijke opdrachten doen. De verbazing was bij sommige proefjes zeer groot. Iedereen vond het leuk om Technopolis volledig te ontdekken. ‘s Middags hebben we gegeten in de refter van Technopolis, iedereen had honger want we hadden ons super geamuseerd!

Na het middagmaal ging onze reis verder naar de schaatsbaan in Heist-op-den-Berg. Enkele leerlingen hadden de techniek snel te pakken! Bij andere was het zoeken om het evenwicht te bewaren. In ieder geval, we vonden het allemaal heel leuk vandaag! We kijken uit naar morgen, onze uitstap naar Oostende en Brugge

Jens VB , Jebbe VR en Wout W.


Klik hier voor een diashow (8 foto’s).

This entry was posted in Bezoekers, Binnenland, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *