Bezoek uit El Pont de Suert – 2

Terwijl 4AB les had , werden de Spanjaarden rondgeleid op onze school. Hierna zijn de Spanjaarden naar de chocoladefabriek Delvora geweest waar ze een zeer smakelijke ervaring hebben opgedaan. Na de middag hebben de leerlingen van 4AB een PowerPoint presentatie gebracht over België en een aantal belangrijke steden.
Hierna werden we opgesplitst in verschillende groepen en deden we een fotozoektocht doorheen Aarschot. Na deze leuke dag zijn we met de hele groep gaan bowlen; dit was een prima afsluiter van weer een geslaagde dag.

Stijn J., Wout VH


Klik hier voor een diashow (10 foto’s).

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *