Bezoek uit El Pont de Suert

Na het bezoek van 4A en 4B aan El Pont de Suert in oktober 2015 was het tijd voor het tegenbezoek. Gisteren arriveerden de gasten uit Spanje en natuurlijk was het aangenaam weerzien en kon er meteen honderduit bijgepraat worden.

Het tweede deel van onze uitwisseling met El Pont de Suert begon op zaterdag 7 maart om iets na vier. Toen kwamen de Spanjaarden aan bij onze school, vroeger dan verwacht. Na een hartelijk weerzien gingen we naar huis en stelden we onze gast voor aan onze families. Later op de avond gingen sommigen van onze klas en van de klas 4C, die deze week ook een uitwisseling hebben met Italië, nog iets drinken om de fantastische herinneringen van het eerste deel weer op te halen. Het was erg gezellig. Die avond gingen we slapen al uitkijkend naar de volgende dag, namelijk de internationale dag van de vrouwen.
De volgende dag was familiedag en mochten we de dag inplannen naar wens. Daarom deed een deel van de klas 4AB iets met zijn familie. Zo gingen sommigen omwille van het goede weer wandelen, shoppen, … en anderen gingen, zonder familie en met 4C, bijvoorbeeld lasershooten. Het was een fantastische, wondermooie dag, zeker op deze dag van de vrouwen.
Febe K. , Sarah H. en Kiara R.


Klik hier voor een diashow (10 foto’s)

This entry was posted in Binnenland, Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *