DAMIAANactie en het DAMIAANinstituut

Dit weekend was het topweekend van Damiaanactie. Tine Mellaerts gaat al jaren tijdens dit weekend op pad om stiftjes te verkopen; dit jaar overtrof ze zichzelf! Samen met broer Robbe, enkele klasgenoten en vrienden van de Chiro trotseerde ze de kou en vatte post aan warenhuizen in Aarschot en Ramsel. Ze ging ook 3 keer naar de mis in Aarschot, Ourodenberg en Begijnendijk en sprak de mensen toe. Met veel enthousiasme deelde ze de unieke ervaringen van haar inleefreis naar India. Al die inspanningen leverden heel wat geld op: ze verkocht 268 pakjes stiften en haalde € 445 op in de O.L.Vrouwekerk. In één weekend hebben deze jongeren 51 mensenlevens gered. Dat verdient een pluim!

De voorbije week zond ROB in vijf afleveringen de ervaringen van Tine Mellaerts en leraar Joeri Heregat tijdens hun inleefreis naar India in augustus 2014 uit. Je kunt hieronder de afleveringen opnieuw bekijken.

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5

This entry was posted in Events and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *