IJshockey

Miska Nijs uit klas 3K (Handel) is gepassioneerd door het ijshockey! Op 19 december nam hij deel aan een internationaal tornooi in het Franse Rouen. Miska stuurde ons het onderstaande verslag.

Ik speel al negen seizoenen. De eerste 4 jaar heb ik door gebracht in Olympia Heist-Op-Den-Berg, en nu speel ik  mijn vijfde seizoen in HYC, de Herentalse ijshockeyclub. Op 19 december stapten we in de auto voor een rit van vier uur. Na het inchecken in ons hotel was het tijd om ijsbaan verkennen. Een beetje later konden we onze eerste wedstrijd te spelen. We wonnen van ACCB (Parijs). Daarna eten met heel de ploeg: teambuilding!  Zaterdagochtend moesten we het tegen HC Amiens opnemen, maar spijtig genoeg hebben we het net niet gehaald. In de vroege avond speelden we Rouen 2: een lastige ploeg. Zondag namen we het op tegen de Panthers en we verloren maar net. Het was een leuke en leerrijke ervaring. Zondagavond kwamen we moe maar voldaan terug thuis.

Miska met nummer 3.

This entry was posted in Buitenland, Events, Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *