Zevende brunch voor DIA-Internationaal

Het was al de zevende keer dat er vandaag op school werd gebruncht. Met de opbrengst worden de uitstappen van uitwisselingsklassen in België gefinancierd. De leerlingen van het vierde en vijfde jaar doen aan uitwisselingen met Salemi, Alcamo, Crotone, El Pont de Suert en Tremp.

Om alles vlot te laten verlopen waren er natuurlijk heel veel helpende handen nodig! Op vrijdag werd alles al klaargezet en zaterdag werden karrenvrachten lekkers aangevoerd.
Vanaf 8u tot 12u stond iedereen klaar om de gasten te ontvangen en dat waren er ook dit jaar heel veel! Gelukkig hielpen vele leerlingen, leraren en familieleden om alles vlot te laten verlopen. Of het smaakte? DIABLOG was erbij het smaakte allemaal uitstekende: spek, eieren, pannenkoeken, broodjes en beleg, fruit, yoghurt … Na het vertrek van al die goedgemutste gasten (het stralende weertje zorgde voor nog meer sfeer) was het tijd om op te ruimen. Schitterend gedaan!

Klik hier voor een diashow (70 foto’s)

This entry was posted in Events, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *