An Aussie in DIA

Donderdag 20 november kregen 6 klassen van het derde jaar bezoek van een Dave Onley. Liese, Lars en Senne lieten ons weten hoe zij deze les Engels ervoeren.

Vandaag, 20 november 2014, kwam Mr. Onley langs op het DIA. Hij is een Australiër, die sinds 2006 in Nederland woont. Hij kwam onze les Engels voor een uurtje overnemen. We konden hem vragen stellen, in het Engels natuurlijk, waarop hij ons een zo duidelijk mogelijk antwoord probeerde te geven, ook dit gebeurde in het Engels. De vragen gingen over Australië zelf, over zijn familie, over de verschillen tussen Europa en Australië,… Het was een erg leerrijk bezoek.
Liese (3C)

Ik vond het heel leuk dat Mr Dave Onley een bezoek aan onze klas(sen) gaf. Hij was heel grappig en kon goed vertellen over Australië. We hebben wat vragen gesteld en zijn wat meer te weten gekomen over Australië. Het zou leuk zijn als er nog eens iemand op bezoek komt.
Lars (3G)

Mr. Onley is een vriendelijke, aardige en grappige man. Hij komt uit Australië maar hij woont nu in Nederland. Zijn verhalen over Australië zijn zeer interessant en hij kan erover blijven praten. Hij is naar Nederland gekomen door zijn vrouw, hij heeft nog wel familie en vrienden in Australië die hij erg mist. Hij vertelt ons hoe het leven is in Australië, over hoe hij ooit gebeten is door een dodelijke spin en hoe hij al meer al 50 slangen heeft gedood. Hij vertelt ook dat hij al veel jobs heeft gedaan. Hij zegt dat je af en toe een beetje verandering in je leven moet brengen en soms risico’s moet durven nemen. Wat hij ook nog zegt, is dat de mensen in Nederland meer gespannen zijn dan de inwoners van België. Tenslotte vertelt hij dat België toch een beetje zijn thuis is en dat hij liever in België zou wonen. Maar toch woont hij ook graag in Nederland.
Senne (3E2)

Klik hier voor een diashow (20 foto’s)

This entry was posted in Engels, Events, Taal. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *