Scholencompetitie rond ondernemerskwaliteiten (COOS)

Ellen, Anneke, Yannick, Jonas en Alex

Ellen, Anneke, Yannick, Jonas en Alex

Op 9 maart 2009 werd er een project georganiseerd om het ondernemingstalent van Vlaamse jongeren te testen. Het Damiaaninstituut stuurde 5 leerlingen uit de klas 6K (handel) om onze school te vertegenwoordigen. De gelukkigen waren Ellen Deboutte, Anneke Hermans, Yannick Struyf, Jonas Van Dessel en Alex Wyns.

Wij trokken naar het “SAS Radisson” hotel in Antwerpen om de eer van de school te verdedigen. De hele dag werden er heel wat praktische proeven (ivm. boekhouding, jaarrekening, balans) afgenomen. Om 13.00 uur mochten we aan een zoektocht in Aquatopia deelnemen. Daarna was er een economische quiz.

We kwamen wel niet op het podium, maar we zijn toch blij met onze 26ste plaats op 53 deelnemende scholen. Volgens de organisatoren nog een heel goede score! Wij vonden het een leerrijke dag.

Anneke Hermans

This entry was posted in Binnenland, Economie, Events and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *