Fietsworkshop voor het eerste jaar

Op donderdag 16 en 23 oktober namen onze leerlingen van het 1ste jaar deel aan de DIA-fietsworkshop, gegeven door onze leerlingen van het 6de jaar autotechnieken. En ze deden het allemaal geweldig!
De workshop werd opgesplitst in verschillende mini-workshops. Ze gingen van start met een korte presentatie over de fiets en wat er precies allemaal nodig is om wettelijk in orde te zijn als je met de fiets de weg op gaat. De theorie werd ook meteen in praktijk omgezet en alle onderdelen van de fiets werden van dichtbij gecontroleerd aan de hand van de fietscontrolekaart.
Daarnaast toonden de leerlingen van 6O ook graag hoe je kan zien dat een band lek is en hoe je deze kan repareren. Op het einde van de rit stond er ook nog een fietsparcours op het programma waar onze jongste leerlingen graag hun behendigheid lieten zien!
Opnieuw een geslaagd initiatief van een Slimme Mobiele School! Met dank aan de leerlingen van 6 autotechnieken voor hun geweldige inzet en bereidwilligheid, aan de leerlingen van het 1ste jaar voor hun enthousiasme en deelname en aan onze leerkracht Tom Segers, die het project opnieuw tot een succes gemaakt heeft.

KG

Klik hier voor een diashow (23 foto’s).

This entry was posted in Events, Gezondheid, Technologie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *