Op bezinning – 7S

De leerlingen van 7S (Modulair Hout) gingen onlangs op bezinning naar Rotselaar.
Mevrouw Spits stuurde ons het onderstaande verslag.

7S, een klasgroep met heel wat mogelijkheden en talenten ging samen met hun respectievelijke klastitularis richting Sint Pauluscentrum in Rotselaar. Na een deugdzame fietstocht met de nodige taluds en omwegen kwamen ze aan in het ontmoetingshuis. Als oase van rust was dit de ideale plek om even op adem te komen (voor sommigen letterlijk na de laatste stevige helling) en zichzelf en elkaar te vinden.
Een deskundige bezinningsbegeleider creëerde groepsgesprekken en haalde het positieve in iedere leerling naar boven. ’s Middags stond er een overheerlijke maaltijd ter beschikking. De meesten aten zoveel dat zelfs het ijsje met moeite nog verorberd kon worden.
Na afloop kenden we onze meest alerte, opmerkzame, positieve, creatieve, handige, opmerkzame, ijverige, ….leerling. Je mag er zeker van zijn dat 7S heel wat talenten heeft waar we fier mogen op zijn!
Tijdens de fietstocht huiswaarts werd er nog vlijtig nagepraat. Spijtig was de regen wel een spelbreker waardoor er vrij stevig werd doorgefietst of was het omdat onze neuzen naar huis stonden?

Lees ook: hangmat van 7S.

Klik hier voor een diashow (30 foto’s)

This entry was posted in Bezinning, Binnenland, Events, Excursie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *