Stage Warmte

Nu het schooljaar naar z’n einde loopt, denken vele afzwaaiers aan tijdelijk vakantiewerk of definitief werk. Bij sommige leerlingen is dat probleem al opgelost: zij kunnen terecht bij het stagebedrijf waar ze enkele weken hebben meegedraaid tijdens de afgelopen maanden.
Zo ook klas 7U, modulair Warmte. Hun stage ging door van 27 januari tot 14 februari. Deze leerlingen werden niet alleen beoordeeld op hun technische vaardigheden, maar ook op hun attitudes: op tijd zijn, snelheid, afwerking, leergierigheid, sociale contacten, nauwkeurigheid, … zijn inderdaad allemaal troeven die hun al dan niet ‘aantrekkelijk’ zullen maken op de arbeidsmarkt.

Op de foto’s zie je hen aan het werk terwijl ze een badkamer moesten renoveren, in een woning de volledig nieuwe centrale verwarming (leidingen, ketel, …) aanleggen. Andere leerlingen waren bezig met het onderhoud van industriële ketels of/ en van huishoudelijke gastoestellen.

Dankzij de variëteit in de opdrachten, de feedback van de leerkrachten en de ervaring van de bedrijven, was de stage een boeiende ervaring voor de leerlingen.

This entry was posted in Events, Stages, Technologie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Stage Warmte

  1. Eddy Lembrechts says:

    bezorg mij dringend een jobstudent elektrotechnieken,016/563514

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *