Naar Blegny en op bezinning

Op maandag 26 mei trokken de leerlingen van 2L en 2M (BVL) naar het mijnmuseum van Blegny om er kennis te maken van de wondere en harde wereld van de mijnbouw van weleer. Na het bezoek stond er ook nog een leuke boottocht op de Maas op het programma.


Klik hier voor een diashow (36 foto’s).

Op woensdag 28 mei gingen de leerlingen van het tweede jaar op bezinning naar Leuven. In het begijnhof van deze stad konden ze kennismaken met de prachtige architectuur van deze unieke site, doorsneden door de Dijle. Uiteraard was er ook heel veel aandacht voor de Heilige Damiaan, onze patroonheilige.


Klik hier voor een diashow (37 foto’s).

This entry was posted in Bezinning, Binnenland, Damiaan, Events, Excursie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *