Koel- en warmtetechniek naar DAIKIN

Op vrijdag 16 mei zijn de leerlingen koel- en warmtechnieken naar het gekende DAIKIN geweest. Mooie studiedag, mocht het met het busje van school mogen plaatsvinden. Dit kon niet en bijgevolg moesten we met het openbaar vervoer. We hadden na onze vorige studiedag bij ATAG wat ondervinding met deze vervoersmethode, maar deze keer was het zelfs nog erger. De verbindingstrein van Leuven naar Waver hebben we niet gehaald.


Uiteindelijk aangekomen in Waver station bleek er niet direct een bus te rijden naar de plaats van bestemming.

Na wat zoeken hebben we telefonisch contact gehad met een Daikin-medewerker. Deze mensen waren zelfs zo vriendelijk om ons af te halen aan het station. We hebben ter plaatse een leerrijke uiteenzetting gekregen over de split, sky-air tot de VRV-toestellen. We hebben de verschillen tussen deze modellen grondig bestudeerd en de DO- en DO NOT-montagerichtlijnen hiervan besproken. Dit alles bij een lekkere koffiekoek en nadien belegde broodjes.

Achteraf zijn we een kijkje gaan nemen in de technische ruimte waar de modellen didactisch zijn uitgewerkt. Deze onderaan op de foto zou zo op onze kunstgreep kunnen staan.

Nadien naar huis. De bus, die was gepland volgens onze routeplanner, bestond niet. Dus moesten we 3 kwartier wachten op een andere.

Ook de vervolgtrein was er niet, waaruit we nogmaals kunnen concluderen dat het openbaar vervoer te vermijden is wanneer je ergens tijdig moet zijn. Bij deze willen wij graag de DAIKIN-medewerkers bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Het was super.

Nogmaals dank
Koel- en warmtechniekers
Damiaaninstituut
Aarschot

This entry was posted in Binnenland, Events, Excursie, Technologie and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *