Sportdag 3de jaar

In het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol ging vandaag de sportdag voor de leerlingen van het derde jaar door.  Met het weer konden we het niet slechter getroffen hebben: vanaf 11u tot 14u werden we getrakteerd op gutsende regen bij amper 11°C. We liepen er vaak bij als een stel uitgeregende eenden: het water stroomde werkelijk met bakken uit de hemel! DIABLOG stapte mee met de klassen 3H (Elektriciteit-Elektronica) en 3K (Handel).

In de voormiddag stond er een avonturentrophy op het programma. Allerlei obstakels en hindernissen moesten overwonnen worden, maar met morele steun in de vorm van aanmoedigende kreten kon iedereen de overkant van elk parcours bereiken.

De Deathride was de leuktste attractie: met gemak zwiepten alle leerlingen langs de stalen kabel over de vijver en dat alles onder stortbuien. Na de middag werden de wapens bovengehaald! In de kelders was er een spannende competitie met lasergeweren. DIABLOG stelde vast dat enkele leerlingen én mevrouw Vints wel bijzonder scherpe ogen hebben. De sportdag werd afgerond met een kayaktochtje op het grote meer. Niemand viel in het water!

Wat uw correspondent het meest opviel? Ondanks het verschrikkelijk slechte weer was de sfeer uitstekend: er werd goed gesport en vooral veel plezier gemaakt. Knap!


Klik hier voor een diashow (62 foto’s).

This entry was posted in Events, Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *