Bericht uit San Francisco – 2

Na ons ontbijt zijn we klaar voor ons tweede dagje in San Francisco. Maar … What a Difference a Day Makes … gisteren was het zonnig en warm, vandaag is het bewolkt en frisjes. We maken een korte wandeling naar het Mammal Rescue Center, een opvangcentrum voor gewonde of ondervoede zeehonden. Ze worden hier verzorgd en daarna worden ze terug vrij gelaten. De geluiden van de jonge zeehondjes werden gebruikt in de films van Jurrasic Park, het zijn de geluiden die de dinosaurussen maken. We zetten onze tocht verder en gaan een kijkje nemen op het strand. Het zijn niet de stranden uit Baywatch maar eerder uit Twilight: de ruwe kust van Noord-California. De moedigsten steken hun tenen in de Pacifische Oceaan, toch maar koud. Op dus naar het uitzichtpunt op de Golden Gate brug (dit doen we met de wagen want het is hier serieus heuvelachtig, dit is namelijk de geboorteplaats van het mountainbiken). De brug is een beetje verstopt in de mist, we zullen dus wat dichterbij moeten. We gaan te voet de brug over, een wandelingetje van zo’n 45 minuten. In de namiddag worden we afgezet in de stad: vrije tijd! We hebben de keuze: Haight-Ashbury, Union Square, Fisherman’s Wharf; er is zo veel te ontdekken in San Francisco!

KVG


Klik hier voor een diashow (50 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *