Bericht uit Sacramento – 3

Tijd om Sacramento te ontdekken!
We verzamelen om kwart voor negen ’s ochtends, geen probleem voor ons want ‘dankzij’ onze jetlag zijn we vroeg wakker. Helaas zit het weer niet mee: regen en frisjes. Gelukkige wordt er vanaf nu enkel maar beter weer voorspeld. We maken eerst een wandeling door het park van the Capitol. In dit park staan bomen en planten van heel de wereld. Er zijn ook verschillende monumenten die de slachtoffers eren van oorlogen. Er is ook een rozentuin die staat voor wereldvrede.
Daarna brengen we een geleid bezoek aan the Capitol, we bewonderen de koepel en bezichtigen de kamer en senaat en eindigen met een foto’tje bij de grizzly beat, het symbool van California ondanks het feit dat de grizzly in California is uitgeroeid.
We zetten onze tocht verder naar Old Sacramento, waar je nog gebouwen vindt die dateren van de gold rush. De leerlingen gaan ook een kijkje nemen in het Railway Museum, waar allerlei treinstellen en locomotieven staan.
Het weekend brengen we door bij onze gastfamilies maar zondag zien de meesten onder ons elkaar weer voor de basketbal wedstrijd.
Tot dan!

KVG


Klik hier voor een diashow (34 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *