Bericht uit Salemi – 5

Gisteren hadden we een rustige dag. In de voormiddag waren er activiteiten op de school voorzien. Om te beginnen werden de Belgische leerlingen in twee groepen verdeeld. Toen werden we getest op onze kennis over Italië en Sicilië. Na de quiz gingen we sporten. Een deel van de leerlingen speelden binnen volleybal een ander deel ging buiten voetballen. Om half 11 zijn we dan, alleen met de Belgen, naar het museum van de Maffia gewandeld. In dit museum hangen schilderijen van een Belgische schilder Patrick Ysebaert. Het was de moeite om toch even stil te staan bij deze organisatie die Italië lange tijd in de ban hield. Om half 1 mochten de leerlingen naar huis en hadden ze een vrije namiddag. Voor zover ze wisten gingen ze allemaal samen bij iemand thuis lunchen. Wij hebben van onze vrije namiddag gebruik gemaakt om wat bekenden, van vorige jaren, te bezoeken. Leuk om hier altijd en overal met open armen ontvangen te worden!

MH


Klik hier voor een diashow (21 foto’s)

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *