Bericht uit Sacramento – 2

Onze eerste echte dag in de States is achter de rug. Iedereen bracht de dag door met zijn of haar hostfamilie. De jetlag speelde de meerderheid toch parten: dat wil zeggen ’s nachts een paar keer wakker worden, vroeg opstaan en tegen negen uur ’s avonds kaarsje uit. De dag werd rustig doorgebracht met uitpakken, wandelingetje maken, al een beetje shoppen,… we zagen elkaar terug om 18u30 voor de welcome party d.w.z. we komen allemaal samen met gastouders, -broers en -zussen bij iemand thuis (in dit geval de familie Gevercer ) om onze eerste indrukken uit te wisselen. En die waren bij iedereen positief zowel bij de leerlingen als bij de gastfamilies, leuk om te horen allemaal! Iedereen bracht iets mee om te eten en we hadden zelfs een heuse poolmeeting.
Morgen verkennen we samen Sacramento!

KVG


Klik hier voor een diashow (15 foto’s).

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *