Bericht uit Salemi – 2

Vandaag werden we rond half negen op school verwacht. Na een korte rondleiding en een uitgebreide voorstelling van Sicilië lunchten we, proevend van de plaatselijke specialiteiten. Na de middag losten de studenten een zoektocht doorheen Salemi op. Rond 16 uur keerde iedereen huiswaarts, verlangend naar wat rust. Sommigen hebben al een vermoeiend weekend achter de rug. Alle Belgen bevestigden dat ze goed terecht gekomen zijn, maar dat het wel wat aanpassen is aan de plaatselijke gewoontes. Morgen belooft een zware dag te worden met bezoeken aan Segesta, Erice en Trapani.

MH

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *