Naar Salemi met 5JK en 6JK

Een eerste berichtje uit Salemi, Sicilië. Deze morgen (gisteren, nvdr.) om 9.45 uur vertrokken we, helaas met één leerling minder door ziekte, met 22 enthousiaste leerlingen en al even enthousiaste leerkrachten. De busrit naar Charleroi is goed verlopen, de incheck wat minder. Meestal hebben we overgewicht bij terugkomst maar vandaag hebben we al wat truken moeten bovenhalen. Valiezen van maar liefst 4 kilogram overgewicht! Maar geen nood, we hebben onze bagage wat verdeeld.
Om 15.40 uur zijn we geland in Trapani. Antonella, de Siciliaanse leerkracht, stond ons op te wachten en 40 minuten later werden onze leerlingen herenigd met hun Siciliaanse kompaan. Iedereen is goed terecht gekomen. Deze avond is er een samenkomst met Duitse leerlingen die hier ook op uitwisseling zijn. Bij deze worden de leerlingen in een taalbad gedompeld. Op zondag is het familiedag.

MH

This entry was posted in Buitenland, Events, Excursie, Uitwisseling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *